Tel: 053-2204444
Ehair Hengelo Ehair Hengelo
Ehair Hengelo Ehair Hengelo  

Ehair Hengelo


Dakmontage.
Een dakgemonteerde airconditioner is een plug-en-play-oplossing die ideaal is voor middelgrote tot grote panden die een economisch en toch effectief systeem vereisen. De dakgemonteerde airconditioners bieden niet enkel verwarming en koeling, ze leveren optioneel ook natuurlijke koeling, als energiebesparende modus in de lente en herfst.

Energiebesparende, natuurlijke koeling.
De dakgemonteerde airconditioners kunnen worden uitgerust met een energiebesparende functie die een natuurlijke koeling activeert wanneer de buitentemperatuur lager is dan de binnentemperatuur, wat betekent dat de buitenlucht kan worden gebruikt als gratis bron voor koeling.

Ventilatie met frisse lucht.
Optioneel kan worden gebruikt gemaakt van ventilatie met frisse lucht, om een aangenaam binnenklimaat te bewaren. Deze optie gebruikt CO2-sensors om de luchtkwaliteit op te volgen en de hoeveelheid binnenkomende frisse lucht te regelen.

Plug-and-play-installatie.
De installatie is even eenvoudig als 'plug-and-play'. De kant-en-klare unit wordt ofwel op het dak gemonteerd, zoals de naam suggereert, ofwel op straatniveau naast het gebouw. Het vereist geen extra leidingwerk, want zowel de binnen- als de buitenkant is voorzien van aansluitingen. De unit kan worden gebruikt met luchtkanalen van verschillende lengte en zodra de luchtkanalen zijn geïnstalleerd, kan de unit gewoonweg op de netvoeding worden aangesloten en in gebruik worden genomen.

Geschikt voor brede reeks luchtvolumes.
De dakgemonteerd airconditioners kunnen worden aangepast aan de grootte van het gebouw, om te voldoen aan de specifieke vereisten van middelgrote tot grote panden. De units kunnen worden geïnstalleerd ver of dichtbij de ruimte die ze moeten verzorgen en kunnen worden ingesteld om te voldoen aan de vereisten van het gebouw wat betreft luchtdebiet en energiebesparing.