Tel: 053-2204444
Vermeeren
 

Vermeeren Slenaken

Bakkerij Vermeeren is een authentieke bakkerij in de dorpskern van het Zuid-Limburgse Slenaken. De winkel is meer dan alleen een ambachtelijke bakkerswinkel, het is tevens een verswinkel/supermarkt. In de winkel worden naast de producten uit eigen bakkerij ook vers gesneden vleeswaren, zuivel, AGF, vlees, kruidenierswaren, streekprodukten, cadeauartikelen, kaarten en tijdschriften aangeboden.

Emondt Interieurprojecten heeft voor Vermeeren het 'Vermeeren Vers en Meer' concept ontworpen, geleverd en gemonteerd.
Bij binnenkomst valt direct de ambachtelijke thema tafel met presentatie van de AGF produkten in het oog. Voor de streekprodukten is een presentatiekast met manden ontworpen. De vleeswaren koeling, de kaaskoeling alsmede de kaaspresentatie schappen en worstpresentatie vergroot de versbeleving van de consument. In de bakkersafdeling is een complete winkel met o.a. een Emondt Cleanline koeling tbv gekoelde presentateie, broodpresentatiewand, frontcascade voor zelfbediening en gekoelde vlaaien presentatie geplaatst. De bonbons, het gebak en de vlaaien worden gepresenteerd in de Emondt Lucide vitrine. Deze vitrine heeft 4 etages en is voorzien van LED verlichting en een speciale frontruit die zorgt voor een hoge zichtbaarheid van de produkten.

De kassacounters zijn voorzien van ruimte voor verpakkingsmateriaal en van een geintegreerde pinkassa.

Het gehele Label Groen Lichtplan is ontworpen door Emondt Interieurprojecten. Dit lichtplan komt in aanmerking voor de E.I.A. regeling, welke een aanzienlijke besparing oplevert.