Tel: 053-2204444
g1 g2
g3 g4
g5 g6
g7 g8
g9 g10
g11 g12
g13 g14
g15 g16
g17 g18
g19 g20
g21 g22
g23 g24  

Grootkarzijn Zeewolde

Innovatieve LED-verlichting bij Echte Bakker Grootkarzijn in Zeewolde.
Als eerste bakkerij in de Benelux is Echte Bakker Grootkarzijn geheel voorzien van LED-verlichting door Emondt Interieurprojecten. De belangrijkste reden om voor deze LED-verlichting te kiezen is dat het energieverbruik beduidend lager is dan tot op heden gebruikte lichttechniek. Het vermogen van de LED-spots is ten opzichte van de conventionele techniek gehalveerd. Op sommige plaatsen zijn LED-armaturen toegepast, waar het vermogen nog slechts 1/3 is ten opzichte van de conventionele techniek!
Dit zal in de toekomst een duidelijke energiebesparing op de verlichting laten zien. Bovendien is het wisselen van lampen - afhankelijk van de openingstijden ca. eens in de 3 jaar - niet meer nodig. De levensduur van deze LED-verlichting wordt door Emondt gegarandeerd voor 50.000 branduren. In de praktijk komt dit neer op ongeveer 8 tot 10 jaar!

Niet alleen de nieuwe LED-verlichting zal een energiebesparing opleveren, maar ook zal in de koeling van de winkel een besparing worden gerealiseerd. LED-verlichting kent immers geen stralingswarmte. Dit heeft een positief effect op de houdbaarheid van levensmiddelen in het algemeen en foodprodukten in het bijzonder. Bovendien wordt de omgevingstemperatuur niet onnodig verhoogd, hetgeen het klimaat in de winkel ten goede komt.

Uiteraard moeten de produkten er optimaal aantrekkelijk uitzien. Dit wordt bereikt bij deze nieuwe LED-verlichting door toepassing van LED-modules in een warmwitte kleur in combinatie met champagnekleurige reflectoren. Deze combinatie sluit in dit geval ook het beste aan bij de gebruikte kleuren en materialen in de nieuwe winkel. Maar ook andere lichtkleuren in LED zijn mogelijk. Het doel bij de uiteindelijk keuze van de lichtkleur is de prsentatie van de produkten maximaal te ondersteunen en daarmee de verkoop te bevorderen.

Echte Bakker Grootkarzijn heeft echt de primeur, want in het najaar verschijnt deze LED-verlichting met warmwitte kleur voor het eerst op de markt.