Tel: 053-2204444
Meijel 1 Meijel 2
Meijel 3 Meijel 4
Meijel 5 clinge 1
clinge 2 clinge 3
clinge 4

Echte Bakker Meijel Clinge

Emondt Interieurprojecten leverde en monteerde bij Echte Bakker Meijel in Clinge een geheel nieuwe winkel met diverse in eigen beheer ontworpen Cleanline koelingen voor gekoeld stukwerk/banket/bonbon presentatie. Naast de verrijdbare koelingen zijn ook de frontcascade meubels als de broodpresentatie meubels middels een stalen frame verrijdbaar gemaakt, waardoor een flexibele presentatie ontstaat.
De Emondt Cleanline koelingen hebben een liftverdamper en een RVS techniekbehuizing. De winkel wordt geconditioneerd middels een Daikin cassette Intervertersysteem. Ook de verlichting volgens het Label Groen Lichtplan gemonteerd. Wij wensen de heer en mevrouw Meijel veel succes en goede zaken toe in de prachtige eigentijdse winkel.

Tegelijkertijd is bij Echte Bakker Meijel door Emondt Koeltechniek een 10-deurs vriesluikenkast (KV10), met invries bewaarsectie, en een 4 deurs koelluikenkast geleverd en gemonteerd, voorzien van EM55 digitale besturing met LCD Remote. Tevens is in de banketbakkerij een airco/klimaatinstallatie met luchtverdeelslangen geleverd.