Tel: 053-2204444
cober1 cober2
cober3

Cober te Enschede

Emondt Multiclima leverde en monteerde bij Cober te Enschede een nieuw aircosysteem t.b.v. de hal van het kantoorpand. Tijdens het jaarlijks onderhoud was gebleken dat de installatie defect was en aangezien het hier een oud systeem betrof is besloten om tot vervanging over te gaan.

Het oude systeem is vervangen door Mitsubishi airconditioners met meer comfort. Met een Mitsubishi airconditioner wordt het hele jaar door een perfect binnenklimaat gecreerd. Met de standaard kan comfortabel en snel de ruimte gekoeld worden. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte.

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit.

 

Efficiency

Energiebesparing is een hot onderwerp in de hedendaagse wereld. Mitsubishi draagt hier meer dan een steentje aan bij. Door de inverter regeling wordt de ruimte snel op temperatuur gebracht en in combinatie met de Fuzzy logic regeling wordt de ruimte zeer nauwkeurig op temperatuur gehouden. Hiermee worden zeer hoge rendementen gehaald.