Tel: 053-2204444

Emondt Multiclima Projecten

Emondt Multiclima in Enschede is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies en het installeren van klimaatapparatuur (airconditioning, warmtepompen enz.).

Voor zowel de eindgebruiker als de installateur is Emondt Multiclima de juiste partner .

Met een gedreven groep enthousiaste medewerkers, die het als een uitdaging zien om zowel particulieren als bedrijven een vakkundig en kwalitatief hoogwaardig klimaatsysteem of airconditioning aan te bieden, te monteren en te onderhouden. Niet alleen tijdens de warme zomermaanden maar het gehele jaar worden projecten uitgevoerd en opgeleverd.  Emondt Multiclima levert alle topmerken zoals: Mitsubishi Electric, Daikin, Mitsubishi Heavy, Carrier, Toschiba, Ciat, Auherhaan, Systemair.

Emondt Multiclima heeft voor elk klimaatprobleem een oplossing. Van het installeren van een airco/warmtepomp in uw winkel tot het aanleggen van de meest recente ontwikkeling, de flexibele inverter.

De wens van de klant staat centraal. U weet als geen ander in welk klimaat uw cliënten en medewerkers tot hun recht komen. De ervaren klimaatspecialisten van Emondt Multiclima weten welk systeem daar geruisloos op aansluit.

Een door Emondt Multiclima geleverd klimaatsysteem is het resultaat van een zorgvuldig selectieproces. Emondt Multiclima is  geen doorgeefluik van een fabrikant, maar een specialist met oog voor uw situatie.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze adviseurs.

U kunt uw aanvraag ook per mail aan ons sturen: multiclima@emondtgroep.nl


Emondt Multiclima is VCA gecertificeerd