Tel: 053-2204444
dj1 dj2
dj3 dj4
dj5 dj6
dj7 dj8
dj9 dj10
dj11 dj12
dj13 dj14  

De Jong Teteringen

De Jong DELI presenteert unieke combinatie brood, banket, restaurant en traiteur

Kim en Dennis de Jong bieden een geheel nieuwe combinatie van brood, banket, vlees, kaas, traiteur, lunch, high tea en delicatessen.

Kwaliteit staat voorop
De unieke formule is in het vernieuwde pand duidelijk te zien. De Jong Deli heeft een zelfbedienings- en bedieningsgedeelte, met een zeer breed assortiment hoogwaardige (streek)producten tegen een betaalbare prijs.

“Naast het bekende brood en banket van Bakkerij de Jong, kunnen onze klanten hier ook terecht voor vlees en vleeswaren, kant-en-klare maaltijden, kaas, huisgedraaid ijs, luxe bonbons, wijnen, olijfolie en allerlei andere delicatessen”, aldus Dennis de Jong. “We halen uit de regio wat kan, zoals kaas uit Made en vleesproducten van Keurslagerij Van Gils uit Oosterhout. Kwaliteit staat voorop, net als bij het brood en banket.”

Ruim restaurant
“Met de horeca-achtergrond van Kim en mijn ervaring in de bakkerswereld combineren we het beste van beiden.” Dat de nieuwe zaak meer is dan een winkel met een paar stoeltjes waar je nog wat kunt eten, blijkt uit de ruime inrichting van het restaurantgedeelte. “We hebben veertig plaatsen en nog een terras buiten waar je kunt eten.

Ter plaatse genieten van al het lekkers kan gedurende de hele dag. “We zijn geopend tot 19.00 uur, dus voor een kop koffie met vers gebak, een ontbijtje of high tea, of een glas wijn of uitgebreide lunch, dat kan allemaal”, aldus De Jong. “Maar ook als je aan het eind van de werkdag nog een kant- en klare maaltijd wilt uitkiezen, kun je nog bij ons terecht.”