Tel: 053-2204444
Roset website 1 Roset website 2
Roset website 4 Roset website 5
Roset website 6 Roset website 7
Roset website 8 Roset website 9  

De Roset Castricum

CASTRICUM Of je nu zin hebt in chocolademousse, koekjes of cheesecake: het maakt niet uit, als je ze maar eens bij de Castricumse banketbakkerij De Roset probeert.

De zaak aan de Burgemeester Mooijstraat beleeft prachtige tijden. Reden? De banketbakkerij is opgenomen in een lijst van 23 banketbakkers waar je een keer wat gegeten móet hebben. De lijst samengesteld door de website Buzzfeed. 

"Ik kreeg een appje van een medewerker die het op Twitter voorbij had zien komen. We stonden toch even raar te kijken", zegt de blije patissier Martin Langeveld in de krant. Het is dan ook een mooi gezicht: tussen zaken in wereldsteden als New York, Rome, Tokio, Los Angeles, Parijs en Barcelona staat op nummer 12: 'De Roset, Castricum, The Netherlands'. 

Geweldige reclame
De medewerkers van De Roset weten niet wie Martine is, maar op de site wordt vermeld dat zij degene is geweest die de Castricumse zaak heeft voorgedragen bij Buzzfeed. Haar lovende commentaar: "Alle gebakjes zijn om voor te sterven!" Langeveld weer: "Geweldige reclame voor onze winkels."

Bekijk het filmpje