Tel: 053-2204444
o1

Onderhoud

Emondt Koeltechniek ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert professionele -maatwerk- installaties op het gebied van industriële/commerciële/particuliere koel- en vriestechniek. Wij zien het als onze taak om ook zorg te dragen voor service, onderhoud en reparatie bij onze klanten.

Onderhoud
Koel/vries- en klimaatinstallaties en de componenten van deze installaties hebben gedurende de operationele periode onderhoud nodig. Om installaties optimaal te laten functioneren, de technische levensduur te verlengen en minimalisering van de jaarlijkse service kosten is periodiek (preventief) onderhoud van groot belang. Onderhoud en inspectie voeren wij uit conform de wettelijke richtlijnen van de F-gassen verordening.

Onderhoudscontract
Wij zien het als onze taak u te adviseren welk contract het beste bij u past. Indien u een onderhoudscontract bij ons afsluit, bewaken wij voor u de periodieke planning van het onderhoud en nemen we u een stukje zorg uit handen. Wij hebben onderhoudscontracten op uurloonbasis en contracten met een vaste prijs, bij deze laatste krijgt u ook 10% korting op koeltechnische materialen bij tussentijdse storingen.

Aanvraag
Wanneer u geheel vrijblijvend een prijsopgave wilt ontvangen voor het onderhoud aan uw installaties, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Ook kunt u een afspraak maken met onze technische dienst voor een onderhoudsbeurt. Neem contact met mij op.