Tel: 053-2204444
Organisatie

Organisatie

Unieke combinatie
Emondt en Emondt Multiclima in Enschede is een bedrijf met een unieke combinatie van koel/vriestechniek, interieurprojecten, airconditioning, klimaatbeheersing, onderhoud & service.
Op dit moment werken we met een team van enthousiaste professionals aan opdrachten met een grote diversiteit in omvang en complexiteit. Binnen onze organisatie beschikken we over de capaciteiten om zowel het ontwerp, de technische uitvoering, de realisatie en toepassingen als ook later het onderhoud en storingen uit te voeren.

Korte lijnen

Kenmerkend voor onze organisatie zijn de relatief korte lijnen tussen de verschillende afdelingen waardoor we in staat zijn om snel te kunnen schakelen binnen diverse werkzaamheden tijdens de projecten.

Eigentijdse ontwerpinzichten
Onze interieurconcepten worden naar de laatste eigentijdse ontwerpinzichten en hedendaags consumentgedrag ingevuld met toepassing van de nieuwste ontwikkelingen op koeltechnisch gebied, waarbij het uiteindelijke rendement voor de klant steeds als uitgangspunt bovenaan staat.
Innovatief
Door voortdurend het consument gedrag te volgen en de koeltechnische ontwikkelingen bij te houden zijn onze medewerkers in staat snel in te spelen op veranderingen in de markt. Tevens staan jaarlijks nieuwe innovatieve ontwikkelingen binnen Emondt zelf op het programma.

Ervaring naast meest actuele koeltechnische ontwikkelingen
Al bijna 70 jaar kan Emondt bogen op een ruime en gedegen ervaring in de koeltechniek. Vanuit eigen ontwikkeling en productie presenteren wij ons als een toonaangevende leverancier. Ook 
zeer specifieke koeltechnische projecten, buiten de standaard om, zijn voor ons de uitdaging die we graag aannemen. Ook worden met grote regelmaat koeltechnische installaties specifiek voor 1 klant ontworpen. Innovatie en toepassen van koeltechniek op maat staan daarbij voorop.


Emondt is VCA gecertificeerd