Tel: 053-2204444
Werkwijze

Werkwijze

Na contact met de klant en een uitgebreide inventarisatie wordt door onze verkoopafdeling een globaal ontwerp of aanbieding gemaakt. Dit voorstel wordt met de klant besproken en evt. wijzigingen worden in een definitieve offerte meegenomen.

Na verwerving wordt een opdracht ondergebracht bij de afdeling Winkelinrichting, Koeltechniek, Klimaattechniek of Onderhoud & Service.
Projectverantwoordelijk is in alle gevallen de projectleider; deze wordt daarbij ondersteund door een koeltechnisch of interieurtechnisch projectmanager en tevens stuurt deze de projectmonteurs aan. De projectleider blijft gedurende het gehele proces het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en is verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie.

Na oplevering van het project wordt de service en het onderhoud bewaakt door de afdeling Service & Onderhoud. Door deze werkwijze is mogelijk dat Emondt van begin tot eind het hele proces ontwerpt, uitvoert, begeleidt en onderhoudt. Voor onze klanten (en toekomstige klanten) heeft deze combinatie een grote meerwaarde, kortom 'Synergie die meerwaarde biedt'.


Emondt is VCA gecertificeerd