Tel: 053-2204444
nolk2 copy.jpg nolk1.jpg
nol 3.jpg Nol 2.jpg
nol 1.jpg nol5.jpg
nol4.jpg

Nollen Enter

In Enter, bij Bakkerij Nollen is onlangs een geheel nieuw pand gebouwd.

Emondt tekende hier voor de winkelinrichting, de klimaatbeheersing en de koel- en vriescellen in de bakkerij.

Bakkerij Nollen heeft naast de hoofdvestiging in Hengelvelde, filialen in Goor, Hengelo, Lochem en Enter. De gehele uitstraling van dit project is geleverd conform het verkoopconcept in Hengelo en Lochem.

Specificaties:
In de winkel zijn twee grote éénlaags presentatie koelingen geplaatst voor gekoelde snacks/belegde broodjes/ stukwerk en gebak/stukwerk. Beide koelingen zijn voorzien van liftverdampers en bodemkoeling en hebben een separaat opgestelde koelmachine. Ook is er een saladette ingebouwd tbv de belegde broodjes.
De kassa is geintegreerd in het front cascade toonbankmeubel.
Achter de toonbank zijn drie stuks broodpresentatie achterwanden gemonteerd, met een broodspecialiteiten wand. Verder vindt de klant in het midden van de winkel een groot zelfbedieningseiland en een zelfbedieningscounter. Een vrieseiland is hierin geintegreerd.

Alle koelvitrines zijn voorzien van LED en hebben hardsteen werkbladen.

Ten behoeve van de klimaatbeheersing zijn 2 luxe airconditioning systemen van Mitsubishi Heavy Inverter gemonteerd. De uitblaas middels toevoerroosters zorgt voor een perfecte verdeling van de geconditioneerde lucht. Naast koelen kan het systeem ook verwarmen. Het hoge rendement levert ook nog eens een besparing op van de ca. 40% verbruikskosten.
Twee stuks luchtgordijnen zorgen voor de finishing touche.

In de bakkerij is een Emondt Banket Conditioneringscel met 1 deur en 6 stuks bakkersluiken geplaatst ten behoeve van het invriezen van 200 KG banketproducten in 4 uur.
Daarnaast is een koelcel met vochtregeling gesitueerd. Middels de door Emondt speciaal ontwikkelde besturing is het mogelijk om zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid te regelen. De cel heeft 1 deur en 2 luiken.

 

 

 

 

Terug