Tel: 053-2204444
nol 1_1.jpg nol5_1.jpg
nolk1_1.jpg nol 3_1.jpg
Nol 2_1.jpg nol4_1.jpg  

Nollen Enter

Emondt Interieurprojecten leverde het gehele winkelinterieur aan Bakkerij Nollen. Het gehele winkelconcept is uitgevoerd conform het concept van de filialen van Nollen in Hengelo en Lochem.  Door het consequent doorvoeren van de huisstijl is de winkel direct herkenbaar voor de regionale klant.

Door de winkel te voorzien van een aparte in- en uitgang wordt er een licht gedwongen loop gecreëerd. De klant passeert iedere productgroep. Meerdere 1-laags presentatie koelingen zorgen voor een overzichtelijke presentatielijn.

Emondt Koeltechniek monteerde de banket conditioneringscel en koelcel met vochtregeling, Emondt Klimaattechniek leverde voor zowel de winkel als de bakkerij de gehele klimaatinstallatie en twee stuks luchtgordijnen. Het project in Enter is een goed voorbeeld van de synergie tussen onze afdelingen.

Voor de winkel is een lichtplan ontworpen met lampen die speciaal zijn ontwikkeld voor het aanlichten van de brood- en banketpresentatie wanden en bakwaren in presentatiemeubels. De speciale kleur van de lamp presenteert de versheid en kleur van de producten optimaal.